Welkom bij Gert de Olde Schoenen

Podo LineaLine Footwear

Gert de Olde Schoenen is een ruime schoenenwinkel voor het gehele gezin. Iedereen, jong en oud, kan er een passende, modieuze schoen vinden: een schoen die bij uw voeten past. Natuurlijk laten we u rustig rondkijken naar een model dat u aanspreekt. Als u een model hebt gevonden dat u bevalt, dan kunnen we samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden. Eerst meten we de maat van uw voeten op. Bij Gert de Olde Schoenen worden voeten gemeten in de lengte en de breedte, zodat we exact weten welke schoenvorm u nodig hebt. Daarnaast is een groot gedeelte van onze collectie voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor uw eventuele steunzolen ook goed tot hun recht komen. Een stukje extra service van Gert de Olde Schoenen: we hebben 7 gediplomeerde schoenconsulenten in dienst. Aan kennis ontbreekt ons het niet, en aan keuze zeker niet, want: 
Wij hebben de grootste collectie pasvormschoenen van Oost-Nederland! 

Het team van Gert de Olde Schoenen doet er alles aan om u een goed passende schoen te adviseren, een schoen die voldoende steun biedt en die uw tenen voldoende bewegingsvrijheid geven.
Uw voeten zijn namelijk de basis voor een gezond lichaam!

Nieuws: 

- Actie monsterparen! Elke tweede monsterpaar is nu niet met 50% korting, maar helemaal GRATIS! Dat betekent dat alle dames met maat 4.5 en 37.5 nog voordeliger uit zijn! Maar wees er snel bij, want nu vliegen ze dubbel zo snel weg! OP = OP!

- Onze voorjaarsopruiming is maandag 19 juni van start gegaan! In onze winkel staan alle afgeprijsde schoenen in de winkel, op alle afdelingen!

- De winnaars van de prijspuzzel uit onze Podo Linea-folder zijn bekend gemaakt! We hebben ontzettend veel inzendingen mogen ontvangen, allemaal bedankt hiervoor! Ook onze dank voor uw felicitaties in verband met ons 90-jarig jubileum. Meer over de winnaars van de prijspuzzel leest u op onze Nieuws-pagina.

- Een overzicht van alle Winnaars van de Rugzak-actie (in samenwerking met Zebra en RedRag) vindt u hier

 

Gert de Olde Schoenen
Bornsestraat 67
7607 KK Almelo
tel: 0546-812905
email: info@gertdeoldeschoenen.nl
BTWnr.: NL007660728BO1
Openingstijden
Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Gratis parkeren
parkeren
Voor onze winkel met
parkeerschijf of achter de
winkel op onze parkeerplaats.
Volg ons op:
Facebook  Twitter  

Onze laatste tweets