Naar boven

Durea 6273 wijdte K

zwart

De voordelen van Gertdeoldeschoenen.nl

  • Snelle levering met PostNL
  • Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Kosteloos retourneren
  • Grote keus
  • Wijdte maten
Merk:

Omschrijving

Heb jij nieuwe sneakers op je verlanglijstje staan, maar zitten alle leuke exemplaren jou te strak bij je tenen? Dit model geeft je voet meer ruimte én biedt de juiste support. Rond de voorvoet is de schoen uitgevoerd in zacht, extra flexibel materiaal dat knellen voorkomt. Dankzij deze Durea Flex technologie vormt de sneaker zich naar de voet, wat ‘m ideaal maakt voor iedereen die kampt met een standsafwijking van de tenen, zoals hallux valgus, klauwtenen en hamertenen.

Uitgevoerd in een uitgebalanceerde kleuren- en materialenmix, zal dit paar Durea’s bovendien niet snel gaan vervelen. Opvallend zijn de golvende vlakken en de merkstempel op de tong. Ze geven de schoen een speels uiterlijk, terwijl de fraaie afwerking zorgt voor een volwassen look.

De sportieve zool is vervaardigd van extra stijf materiaal, waardoor je tenen minder hoeven te buigen en je voorvoet wordt ontlast. De afwikkeling gaat als vanzelf en je voeten maken een zachte landing bij elke stap. Tel daarbij op dat de zool is uitgerust met extra dempend vermogen en is gemaakt van lichtgewicht, anti-slip materiaal, en het mag duidelijk zijn dat jij met dit paar Durea’s bent verzekerd van subliem loopcomfort.

Specificaties

MerkDurea
Naam0586
Kleurzwart
TypeSneakers
Artikelnummer6273 688
Extra teenruimteIn de hoogte, In de lengte
Eigenschappen HielGoed hielslot
Eigenschappen LeestGebroken leest, Stevig contrefort
MaatsysteemUK
Eigenschappen ZoolAntislip, Extra dempend, Non Marking, Lichtgewicht