Welkom bij Gert de Olde Schoenen

Podo LineaLine Footwear

Gert de Olde Schoenen is een ruime schoenenwinkel voor het gehele gezin. Iedereen, jong en oud, kan er een passende, modieuze schoen vinden: een schoen die bij uw voeten past. Natuurlijk laten we u rustig rondkijken naar een model dat u aanspreekt. Als u een model hebt gevonden dat u bevalt, kunnen we samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden. Eerst meten we de maat van uw voeten op. Bij Gert de Olde Schoenen worden uw beide voeten gemeten in de lengte en de breedte, zodat we exact weten welke schoenvorm uw voeten nodig hebben. Daarnaast is een groot gedeelte van onze collectie voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor uw eventuele steunzolen ook goed tot hun recht komen. Een stukje extra service van Gert de Olde Schoenen: we hebben 7 gediplomeerde schoenconsulenten in dienst en 2 collega's zijn hiervoor in opleiding. Aan kennis ontbreekt ons het niet, en aan keuze zeker niet, want: 
Wij hebben de grootste collectie pasvormschoenen van Oost-Nederland! 

Het team van Gert de Olde Schoenen doet er alles aan om u een goed passende schoen te adviseren, een schoen die voldoende steun biedt en die uw tenen voldoende bewegingsvrijheid geven.
Uw voeten zijn namelijk de basis voor een gezond lichaam!

Najaarscollectie 2017-2018

Onze najaarscollectie is compleet! Sterker nog, wel hebben al vele klanten mogen helpen met een nieuw paar najaarsschoenen. Het weer begint ook meer te veranderen, waardoor de herfst nu echt begint. We zien op de damesafdeling vooral de kelur groen als nieuwe binnenkomer, en die slaat goed aan! Op de herenafdeling is dit jaar vooral geìnvesteerd in de collectie van Australian, ook vanwege het aanbod in grote maten (tot en met maat 50). Dit seizoen zijn de regenlaarsjes nieuw in het assortiment bij de kinderschoenen, maar ook het merk Pinocchio is nieuw! Kom snel langs voor de ruimste keuze! 
U bent van harte welkom in onze winkel, waar de koffie voor u klaar staat!

Google opname

Je kunt nu via Google ook binnenkijken in onze winkel. Zo kun je anderen adviseren over onze winkel en ook meteen laten zien hoe ruim ons assortiment is. Lees verder op onze Nieuws pagina...

Gert de Olde Schoenen
Bornsestraat 67
7607 KK Almelo
tel: 0546-812905
email: info@gertdeoldeschoenen.nl
BTWnr.: NL007660728BO1
Openingstijden
Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Gratis parkeren
parkeren
Voor onze winkel met
parkeerschijf of achter de
winkel op onze parkeerplaats.
Volg ons op:
Facebook  Twitter  

Onze laatste tweets