Kinderschoenen

Kinderschoenen zijn erg belangrijk, vooral omdat de voeten van (jonge) kinderen nog volop in ontwikkeling zijn. De voeten vormen de basis van het lichaam en daarom besteden wij aan kindervoeten extra aandacht. Op onze kinderafdeling worden de voeten in de lengte en in de breedte opgemeten. Bij kinderschoenen is het belangrijk dat kinderen groeiruimte hebben, dit is vanaf de langste teen minstens 10 mm. De breedtemaat van kindervoeten is ook van belang, door dit te meten weet onze collega welke schoenen het beste bij de kindervoeten past. In een te brede schoen kan een kindervoet gaan schuiven of slippen en bij te smalle schoenen komen de kleine teen en de bal van de voet in de problemen. 

Gert de Olde Schoenen is stardealer van Twins en Trackstyle, dé leverancier die kinderschoenen in meerdere breedtematen aanbiedt. De benoeming 'Stardealer' geeft aan dat er een zeer grote collectie is ingekocht, waardoor onze klanten keuze hebben uit een zeer omvangrijke collectie in diverse kleuren, modellen en wijdtematen. Ook voor de kleine voetjes zijn er al schoenen van Twins en Trackstyle te verkrijgen, zij leveren al schoentjes vanaf maat 20. Voor de babyvoetjes kunt u tevens terecht bij BunniesJR, deze schoentjes komen van dezelfde leverancier, maar worden geproduceerd onder een andere merknaam. 

Als u een merk aanklikt en naar beneden scrolt, kunt u onze ingekochte modellen van dat betreffende merk bekijken.Merken:

Helaas hebben wij van "Twins" momenteel nog geen schoenen op onze site staan
.
Gert de Olde Schoenen
Bornsestraat 67
7607 KK Almelo
tel: 0546-812905
email: info@gertdeoldeschoenen.nl
BTWnr.: NL007660728BO1
Openingstijden
Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Gratis parkeren
parkeren
Voor onze winkel met
parkeerschijf of achter de
winkel op onze parkeerplaats.
Volg ons op:
Facebook  Twitter  

Onze laatste tweets